WordPress-kotisivut Kahvila Aamuruskolle

Kahvila Aamurusko on yksi Tampereen legendaarisimmista aamupala- ja lounaskahviloista. Suunnittelin pirteät WordPress-kotisivut, joilla esimerkiksi ruokalistojen ylläpito käy käden käänteessä!

Työhön sisältyi

  • Rakenteen suunnittelu
  • Ulkoasun suunnittelu
  • Tekstit
WordPress kotisivujen lohkoilla toimiva sisältöeditori.
WordPressin suht tuoreen ”lohko”-mallilla toimivan sisältöeditorin myötä myös taulukoiden lisääminen ja muokkaus on helppoa ja nopeaa – ilman erillisiä laajennuksia tai muuta kikkailua.
WordPress sivuston eheys hallintanäkymässä.
WordPress-julkaisujärjestelmän hiljattainen uutuus on myös ”Sivuston eheys” -työkalu, jonka avulla voi tarkastella kotisivujen teknistä kuntoa. WordPress tekee lähes 30 erilaista testiä – niin sivustolla kuin palvelimella jossa sivusto majailee – joilla on vaikutusta sivuston toimintaan, tietoturvaan, nopeuteen, hakukonenäkyvyyteen ja moneen muuhun. Kun kotisivut ovat myös teknisesti priimaa, tulos näyttää oheiselta!

Kiitos, upeat sivut!

Olli Pelkonen, Aitoleipä Oy

Piditkö näkemästäsi?

Suunnittelen sinulle mielelläni jotain vastaavaa.

Web-suunnittelija & kotisivujen tekijä Tampere: Hannu Nevanoja.

Jutellaan lisää miten voisin auttaa - Uudet nettisivut aloittavalle yritykselle, vanhat kotisivut uusiksi tai jotain muuta yrityksesi imagolle? Lomakkeen lähettäminen ei velvoita sinua mihinkään ja pidän hyvää huolta tiedoistasi. Palaan pikana.