WordPress-nettisivut.

Haluatko nettisivut, joita voit päivittää myös itse? Helppokäyttöisellä WordPressillä päivität kotisivut missä ja milloin vain.

Helposti päivitettävät nettisivut.

WordPress käy niin pienille kuin suurille sivustoille – yritykselle ja yhdistykselle. Katso monta syytä valita maailman ja Suomen suosituin julkaisujärjestelmä.

WordPress – helppo oppia, kivuton käyttää

Toisin kuin moni muu julkaisujärjestelmä, WordPress on erittäin helppo oppia ja käyttää. Selkeän, suomenkielisen – Wordin tyyppisen – muokkaimen avulla julkaiset uutta sekä päivität sivustosi tekstejä, kuvia ja kaikkea muuta sisältöä vaivattomasti.

Maailman käytetyin, Suomen suosituin

WordPress on maailman käytetyin nettisivujen julkaisujärjestelmä, jota käyttävät esimerkiksi Google ja Facebook. Kaikista maailman julkaisujärjestelmällä varustelluista sivustoista vuonna 2023 noin 50% käyttää WordPressiä. Suomessa WordPress on kärjessä .fi-päätteisten sivustojen julkaisujärjestelmänä.

Ilmainen ja lisenssimaksuton

WordPress käyttää ns. avointa lähdekoodia. Se tarkoittaa, että WordPress-ohjelmisto on täysin ilmainen eikä käyttöönotto vaadi lisenssimaksuja. Kulut muodostuvat WordPressin asennuksesta ja sivuston rakentamisesta WordPress-järjestelmään. Maksat siis itse sivustosta, ja sen suunnittelusta ja rakentamisesta, et teknisestä alustasta. Ja kun valitset oikean tekijän ja WordPress-kotisivut rakennetaan tarpeeseesi räätälöidysti, et maksa turhista toiminnoista.

Poiketen jonkin yrityksen itse kehittämästä ja heidän erikoisosaamistaan vaativasta päivitysohjelmistosta, WordPress-sivut eivät jää ohjelmiston valmistajan tai sivujen tekijän panttivangiksi, jos yhteistyö jostain syystä sakkaa – kuka tahansa WordPress-ammattilainen voi tehdä muutos- ja kehitystöitä, vaikkei olisi sivustoa alkujaan rakentanut. Voit halutessasi vaihtaa tekijää vaikka lennossa!

Koska WordPress on maksuton ja avoimen lähdekoodin ohjelmisto, varsinaisen ohjelmiston kehitystyö ja tietoturvapäivitykset ovat ilmaisia. WordPress kehittyykin aktiivisesti, ja bugit sekä havaitut tietoturva-aukot korjataan nopeasti. Hoidan WordPress-sivustosi ohjelmisto- ja laajennuspäivitykset säännöllisesti tuntityönä kuukausittain tai muuten sovitusti, ilman sitoumuksia.

Täysin räätälöitävissä, taipuu moneen

Suuren suosion ansiosta WordPress-nettisivut ovat nopeita ja kustannustehokkaita työstää: Jos monipuoliset perustoiminnallisuudet eivät riitä, lukuisten ilmaisten ja edullisten lisäosien avulla laajennamme toiminnallisuuksia vastaamaan juuri tarpeitasi. Huolella valittujen lisäosien avulla onnistuu esimerkiksi yhteydenottolomakkeet, sivuston monikielisyys, tehokas hakukoneoptimointi tai vaikkapa sivuston nopeuden parantaminen.

Esimerkiksi Advanced Custom Fields -laajennuksella voimme luoda sivustollesi täysin muokattuja sivupohjia ja osioita, joissa päivitettäviä tekstikenttiä, kuvia, painikkeita… Näin sivustolle voi rakentaa lähes minkä tahansa helposti päivitettävän toiminnallisuuden, vaikkapa oheisen tapahtumakalenterin (joka onnistuu toki myös uudehkoon lohkoeditoriin).

WordPressillä tehty tapahtumakalenteri.
Räätälöidysti WordPressillä tehty tapahtumakalenteri voi olla näinkin yksinkertainen.

Joustavuuden ansiosta WordPress-sivujen jatkokehitys on edullista, nopeaa ja suoraviivaista, jos / kun tarpeesi ajan saatossa muuttuu.

Luonnostaan hakukoneystävällinen ja turvallinen

WordPress on jo perusominaisuuksiltaan hakukoneystävällinen, ja oikein valittujen laajennusten avulla niin tekninen kuin sisältöjen hakukoneoptimointi helpottuu entisestään.

Oikein käytettynä ja ylläpidettynä se on myös turvallinen, jota kehitetään jatkuvasti.

Vain yrityksesi näköiset ja kokoiset WordPress-kotisivut

Erilaisten lisäosien ohella WordPressiin on saatavilla valmiita ulkoasupohjia ja -teemoja, joiden laatu ja turvallisuus vaihtelee melkoisesti.

Minulta et saa valmisteemalla rakennettua sivustoa tai muuta tusinatavaraa, vaan suunnittelen jokaisen sivuston rakenteen ja ulkoasun aina käsityönä. Näin WordPress-nettisivut ovat yrityksesi näköiset eikä sama ulkoasu löydy keneltäkään toiselta.

Luonnollisesti suunnittelen myös WordPress-kotisivut responsiivisiksi, jolloin ne toimivat täydellisesti laitteella kuin laitteella.

Kun nettisivujesi alustana on WordPress, voit olla huoletta pitkälle tulevaisuuteen.

WordPress-nettisivut yritykselle tai yhdistykselle?

Kysy lisää, kerro toiveistasi tai pyydä tarjous!

Web-suunnittelija & kotisivujen tekijä Tampere: Hannu Nevanoja.

Olen työskennellyt web-suunnittelijana yritykselläni yli 16 vuotta ja vienyt maaliin yli 300 erilaista nettisivuprojektia, joista iso osa WordPress-sivuja. Voit siis ottaa rennosti, sivustosi on hyvissä käsissä. Yhteydenotto ei velvoita sinua mihinkään ja pidän tiedoistasi hyvää huolta. Palaan pikana.