UX/UI-suunnittelu.

Tarvitsetko apua sovelluksen tai verkkopalvelun käyttöliittymän suunnitteluun, matalan kynnyksen prototyyppitestaukseen tai visuaalisen ulkoasun toteutukseen?

Taklaan käyttäjäkokemusta kurittavat pulmat.

Tuon tunteen ihmisen ja tekniikan väliin. Ideoin uutta ja toteutan ihmislähtöisiä, helppokäyttöisiä ja silmää miellyttäviä ajan tyylin mukaisia – ja aikaa kestäviä – käyttöliittymiä ja ulkoasuja.

Verkkopalvelun tai mobiilisovelluksen kehittäjä?

Jos sinulla on olemassa verkkosivusto, verkkokauppa tai verkkopalvelu ja haluat kehittää sitä yhä paremmaksi, suunnittelen uuden rakenteen ja graafisen käyttöliittymän. Interaktiivisilla rautalankamalleilla voimme testata helposti eri ratkaisuja ja vaihtoehtoehtoja palvelusi käytettävyyteen ja visuaaliseen ilmeeseen jopa oikeilla palveluasi käyttävillä ihmisillä.

Mobiilisovelluksen ideoija?

Onko sinulla ajatus mobiilisovelluksesta ja haluaisit viedä sen askeleen pidemmälle – nopeasti ja ilman kallista koodaustyötä? Autan suunnittelussa ja ideoinnissa sekä teen prototyypin, joka tuo ideasi käytäntöön ja toimii ihan kuin oikea mobiiliapplikaatio. Voit testata sovellusta asiakkaillasi tai esitellä sen vaikkapa potentiaalisille rahoittajille.

Käyttäjäkokemuksen suunnittelu (UX-suunnittelu)

  • Verkkopalvelun konseptin ja rakenteen suunnittelu
  • Mobiilisovelluksen ideointi ja rakenteen suunnittelu
  • Interaktiiviset prototyypit eli rautalankamallit
  • Käyttäjätestaus palvelusi kohdeihmisillä.

Käyttöliittymän ulkoasun suunnittelu (UI-suunnittelu)

  • Verkkosivuston ulkoasun visuaalinen suunnittelu
  • Verkkokaupan ulkoasun graafinen suunnittelu
  • Verkkopalvelun ulkoasun suunnittelu
  • Mobiilisovelluksen ulkoasun suunnittelu.

Suunnitellaan uutta tai ratkaistaan designpulmasi. Yhdessä.

Kerro lisää projektistasi!

Web-suunnittelija & kotisivujen tekijä Tampere: Hannu Nevanoja.

Olen tehnyt kymmeniä ulkoasu- ja käyttöliittymäsuunnitteluprojekteja alihankintayhteistyönä. Voit ottaa rennosti, aikataulut pitää ja työ etenee luottamuksella. Yhteydenotto ei velvoita sinua mihinkään ja pidän huolen sinun sekä mahdollisen asiakkaasi tiedoista. Palaan pikana.