Visuaalinen suunnittelu
ja käyttöliittymäsuunnittelu.

Viimeistelty visuaalinen ilme erottuu ja on ilo silmälle, huolella suunniteltu käyttöliittymä saa aikaan tuloksellista toimintaa.

Intohimona design.

Haluatko, että suunnittelen logon sinun yritykselle, koko visuaalisen ilmeen tai verkkosivustosi / verkkopalvelusi / mobiiliappisi grafiikan tai  käyttöliittymän.

Logon suunnittelu ja yritysilme

Puuttuuko yritykseltäsi logo tai onko nykyinen aikaa nähnyt logo modernisoinnin tarpeessa? Tarvitsetko uudelle yrityksellesi logon tai koko yritysilmeen, joka toistuu tyylikkäästi ja yhtenäisesti eri kanavissa?

Suunnittelen brändisi mukaisen logon tai luon täysin uuden ilmeen, joka erottuu takuulla eduksensa. Logon suunnittelu sisältää myös kevyen graafisen ohjeistuksen logon käytöstä, väreistä ja fonteista.

Halutessasi hoituu myös käyntikorttien suunnittelu ja kaikki printtimainonta.

Ulkoasun suunnittelu ja toteutus

Etsitkö ulkoasun toteuttajaa? Suunnittelen nettisivujen tai verkkokaupan ulkoasun vastaamaan toiveitasi sekä yrityksesi brändiä ja tavoitteita. Jotta pikselit eivät pääse matkan varrella karkaamaan, toteutan mielelläni ulkoasun valmiiksi laadukkaiksi responsiivisiksi sivupohjiksi.

Käyttöliittymäsuunnittelu

Tarvitsetko tyylikkään ja toimivan käyttöliittymän verkkopalvelulle tai mobiilisovellukselle? Suunnittelen halutessasi koko palvelun rakenteen ja tyylikkään käyttöliittymän sekä toteutan sen esimerkiksi HTML-prototyypiksi.

Vaihtoehtoisesti voin tulla mukaan myöhemmässä vaiheessa ja viimeistellä jo pidemmälle teknisesti toteutetun verkkopalvelun, mobiilisovelluksen, sivuston tai verkkokaupan ulkoasun. Kädenjälkeäni on nähtävissä lukuisissa erilaisissa verkkokaupoissa, nettipalveluissa ja mobiiliapplikaatioissa – niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Suurin osa tekemääni visuaalista suunnittelua ja käyttöliittymäsuunnittelua on alihankintatyötä. Kerron mielelläni lisää erilaisista projekteista ja rooleistani niissä, kun otat yhteyttä.

Ota yhteyttä!

Uusi ilme tai logo yritykselle, ulkoasu sivustolle, tuotteelle, palvelulle, verkkokaupalle, appille…?

Web-suunnittelija & kotisivujen tekijä Tampere: Hannu Nevanoja.

Olen työskennellyt web-suunnittelijana yritykselläni yli 14 vuotta ja tehnyt lukuisia ulkoasu- ja käyttöliittymäprojekteja alihankintana teknisemmille digitoimistoille ja verkkopalveluille. Voit siis ottaa rennosti, aikataulut pitää ja työt etenee luottamuksella ja oma-aloitteellisesti. Yhteydenotto ei velvoita sinua mihinkään ja pidän tiedoistasi sekä mahdollisen asiakkaasi tiedoista hyvää huolta. Palaan pikana.