Hannu Nevanoja, Disains

Hannu Nevanoja  •  19.6.2024

Disains on Google Ads Search -sertifioitu yritys.

Mikä on Google Ads -sertifikaatti?

Google Ads -sertifikaatti on Googlen myöntämä virallinen pätevyys, joka osoittaa että tekijä on saavuttanut asiantuntemuksen tason Google Ads -mainonnassa. Sertifikaatteja on useita erilaisia eri osa-alueilta, kuten mm. hakusanamainonta, videomainonta ja display-mainonta. Jokaisen sertifikaatin saaminen vaatii tietyn testin suorittamisen, mikä varmistaa että ammattilaisella on syvällinen ymmärrys kyseisestä mainonnan muodosta.

Google Ads -sertifioidun ammattilaisen hyödyt

Google Ads -ammattitaito ja asiantuntemus

Google Ads Search -sertifikaatti osoittaa, että mainonnan tekijä on perehtynyt syvällisesti hakumainontaan ja osaa hyödyntää Google Adsin työkaluja tehokkaasti. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa saavasi palvelua, joka perustuu viimeisimpiin parhaisiin käytäntöihin ja trendeihin.

Tehokkaampi mainosbudjetin käyttö

Sertifioitu ammattilainen osaa optimoida mainoskampanjat siten, että budjettisi käytetään mahdollisimman tehokkaasti. Se voi johtaa parempiin tuloksiin ja varmistaa, että mainoksesi saavuttavat oikean yleisön oikeaan aikaan, kustannustehokkaasti.

Paremmat tulokset

Google Ads Search -sertifikaatin omaava ymmärtää, miten hakusanojen valinta, mainostekstien muotoilu ja laskeutumissivujen optimointi vaikuttavat kampanjan tuloksiin. Se johtaa korkeampiin klikkausprosentteihin, joka tarkoittaa enemmän liikennettä ja myyntiä verkkosivustollasi.

Pysyminen kilpailun edellä

Digitaalinen markkinointi ja erityisesti hakumainonta kehittyvät jatkuvasti. Sertifioidut ammattilaiset pysyvät ajan tasalla uusimmista päivityksistä ja muutoksista Google Ads -alustalla.

Disains on Google Ads Search -sertifioitu yritys. Varmistan, että mainoskampanjani ovat tehokkaita, budjetit käytetään järkevästi ja tulokset ovat parhaat mahdolliset. Google Ads -kampanjointi on erinomainen täydennys hakukoneoptimoinnille.

Kerron mielelläni lisää

Kysy lisää tai pyydä tarjous nettisivuista.