Kotisivut yritykselle.

Kotisivut yritykselle helposti ja huolettomasti. Täytenä avaimet käteen -palveluna.

Kotisivut on kokonaisuus.

Suunnittelen sinun yritykselle räätälöidyt ja helposti päivitettävät kotisivut sekä varmistan, että ne näkyy erinomaisesti Googlessa, erottuu uniikilla ulkoasulla eduksensa, vakuuttaa tekstein ja kuvin sekä saa potentiaalisen asiakkaasi ottamaan yhteyttä. Olen pitkän linjan kotisivuammattilainen. Sijaintini Tampere, asiakkaani ympäri Suomen. Katso resepti, jolla rakennan myyvät kotisivut yritykselle.

 

Tavoitteelliset kotisivut yritykselle.

Selkeä tavoite

Myyvät kotisivut tarvitsevat selkeästi määritellyt tavoitteet, jotka ohjaa sivustosi kävijät toimimaan halutulla tavalla. Tavoite voi olla esimerkiksi puhelinsoitto tai tarjouspyyntö. 

Tavoitteellisesti suunnitellut kotisivut eivät ole kulu vaan investointi, jonka avulla saat lisää asiakkaita – jotka myös palaavat kotisivuillesi.

Kotisivut yritykselle uniikilla ulkoasulla.

Uniikki ja yrityksesi näköinen

Kotisivut on tehokkain keino kohdata potentiaalinen asiakkaasi. Ensivaikutelmalla on valtava merkitys ja se voi jäädä pysyväksi.

Kun kotisivut ovat ulkoasultaan tätä päivää ja huoliteltu viimeistä saumaa myöten, ne kerää katseita ja herättää kohdeasiakkaillesi juuri oikeita mielikuvia.

Responsiiviset kotisivut.

Responsiiviset kotisivut kaikille laitteille

Responsiiviset kotisivut skaalautuvat laitteen ja ruudun koon mukaan. Ne näyttävät hyvältä niin tietokoneen kuin puhelimen näytöllä.

Kun kotisivut ovat responsiiviset, asiakkaasi kiittää. Myös hakukoneet arvostavat responsiiviset kotisivut korkeammalle kuin ei-responsiiviset.

WordPress-kotisivut yritykselle.

Helposti päivitettävät kotisivut

WordPress on maailman suosituin kotisivujen päivitysohjelma eli julkaisujärjestelmä. WordPress on helppo oppia ja käyttää – ja mikä parasta – WordPress-ohjelmisto on ilmainen.

Rakennan kaikki helposti päivitettävät kotisivut WordPress-alustalle. Opastan sinut päivittämään kotisivuja itse ja saat maksutonta tukea jatkossakin.

Kotisivut ja hakukoneoptimointi samassa paketissa. Disains, Tampere.

Hakukoneoptimoidut kotisivut

Jokainen toteuttamani sivusto on hakukoneoptimoitu. Kotisivujen hakukoneoptimointi pitää sisällään: sinulle tärkeimpien avainsanojen kartoitus, kotisivujen tekninen optimointitekstien kirjoittaminen hakukoneystävällisesti sekä ulkoiset linkitykset eli ulkoinen optimointi.

Olen tehnyt menestyksekästä hakukoneoptimointia pienille ja keskisuurille yrityksille jo yli 15 vuotta.

Kotisivut ja sisältö täytenä palveluna.

Tekstit, kuvat ja kaikki kotisivujen sisältö

Kirjoitan ytimekkäät ja houkuttelevat tekstit, jotka saa asiakkaasi kiinnostumaan. 

Valokuvaan tai hankin laadukkaat ja uskottavat valokuvat sekä suunnittelen sivujen tyyliin ja tarkoitukseen sopivat kuvakkeet ja kuvitukset.

Kotisivut täytenä palveluna - kaiken kattava toteutus.

Toimiva ja turvallinen tekniikka

Rakennan kotisivut alan viimeisimpien tekniikoiden, standardien ja käytäntöjen mukaisesti.

Varmistan, että sivusto toimii täydellisesti kaikilla laitteellaon saavutettava kaikille sekä tietoturvallinen.

Kotisivut, optimointi ja jatkokehitys.

Hyvät kotisivut ei ole koskaan valmiit

Usein kotisivujen julkaisu on hetki, jolloin myyjä lähettää laskun ja liukenee. Minä toimin toisin; seuraan moderneilla työkaluilla miten kotisivut jatkossa toimii ja miten kävijät siellä kulkevat.

Tarvittaessa säädän, testaan lisää, viilaan ja halutessasi yhdessä sovitun mukaisesti kehitämme kotisivuja paremmiksi. Näin saat kassavirtaa yhä enemmän.

Kotisivut Tampere - tuki, ylläpito ja täysi palvelu.

Apu ja tuki aina käytettävissäsi

Tarjoan maksuttoman ja nopean tuen, myös viikonloppuisin ja virastoaikojen ulkopuolella – ilman loputtomia tikettiralleja tai chattibotteja.

Kotisivut yritykselle

Kotisivut uudelle yritykselle vai vanhat kotisivut uusiksi?

Web-suunnittelija & kotisivujen tekijä Tampere: Hannu Nevanoja.

Olen kotisivujen suunnittelija yli 16 vuoden kokemuksella ja vienyt maaliin yli 300 erilaista kotisivuprojektia. Voit siis ottaa rennosti, yrityksesi kotisivut on hyvissä käsissä. Yhteydenotto ei velvoita sinua mihinkään ja pidän tiedoistasi hyvää huolta. Sijaintini on Tampere, asiakkaani ympäri Suomen.