Nettisivujen tekijä haussa?

Olen tamperelainen web-suunnittelija. Teen tyylikkäät ja kaikilla laitteilla toimivat nettisivut, joita on helppo päivittää. Olen tehnyt nettisivuja pienille ja keskisuurille yrityksille, sekä tehnyt käyttöliittymä- ja visuaalista suunnittelua suuremmille verkkopalveluille ja mobiilisovelluksille noin 15 vuotta, josta viimeisimmät yli 10 omalla yritykselläni.

Responsiiviset

Huolehdin, että yrityksesi nettisivut toimii ja näyttää hyvältä laitteella kuin laitteella. Nettisivuja käytetään nyt enemmän mobiililaitteilla kuin pöytäkoneilla – responsiivisuus on siis ehdoton edellytys ja nettisivujen perustandardi.

Responsiiviset nettisivut

Hakukoneoptimoidut

Hakukoneoptimointi kiilaa nettisivut hakutulosten kärkeen avainsanoilla, joita asiakkaasi käyttävät tuotteitasi tai palveluitasi etsiessä. Oikein tehty hakukoneoptimointi tuo sivuillesi uusia, potentiaalisia asiakkaita koko ajan. Hakukoneoptimointi kuuluu jokaiseen tekemääni sivustoon.

Yksilölliset ja yritykseltäsi näyttävät

Toisin kuin moni muu nettisivujen tekijä, en käytä valmisteemoja, vaan suunnittelen jokaisen sivuston ulkoasun alusta alkaen näyttämään yritykseltäsi. Näin voit olla varma, että samanlaista sivustoa ei ole kenelläkään muulla.

Tutustu työnäytteisiin

Helposti päivitettävät

Hoidan mielelläni puolestasi sivujen päivitykset, mutta jos haluat päivittää sivuja myös itse, paras vaihtoehto on maailman käytetyin ja Suomen suosituin julkaisujärjestelmä WordPress. WordPress on ilmainen ja erittäin helppokäyttöinen.

WordPress-nettisivut

Nettisivujen tekijä, Tampere

Web-suunnittelija & kotisivujen tekijä Tampere: Hannu Nevanoja.

Olen työskennellyt web-suunnittelijana yritykselläni yli 16 vuotta ja vienyt maaliin yli 300 nettisivuprojektia erilaisille asiakkailleni. Voit siis ottaa rennosti, sivustosi on hyvissä käsissä. Yhteydenotto ei velvoita sinua mihinkään ja pidän huolen tiedoistasi. Palaan pikana.